Solide Samsonite reistas

Jullie weten allemaal wel dat ik sinds een poosje fanatiek sporter ben en daar hoort natuurlijk ook een nieuwe garderobe bij. Nou beperkt die zich bij mij niet alleen tot kleding en sportartikelen maar kijk ik verder, veel verder. Voor een goede sporttas die aan de voor mij belangrijke kwaliteitseisen voldoet ben ik naar andere artikelen gaan kijken dan dat ik enkel naar sporttassen zocht. Immers, voor mij was het van belang dat ik er ook gemakkelijk mee moest kunnen reizen, aangezien ik mij nog best regelmatig in het buitenland bevind.

Een sporttas die voor meerdere doeleinden aan te wenden is

In mijn zoektocht op het web kwam ik terecht op de website van Kofferonline.be, een echte aanrader. Deze website heeft vele soorten en maten koffers, tassen en andere bagage in het assortiment, zeker even een bezoekje waard dus. Ikzelf vond er een mooie en solide Samsonite reistas die tevens als sporttas te gebruiken is. Ik vind het persoonlijk heel handig zo’n dubbele functie terug te vinden in een praktische tas als dit en kan de¬†Samsonite reistas, nu ik ‘m eenmaal in gebruik heb, dan ook van harte aanbevelen. Ikzelf koos voor de kleur rood, maar zoals je op de website wel terug kunt vinden is dit model ook nog in de kleur grijs te verkrijgen. De tas is maar vijfenvijftig euro en mijns inziens betreft dat een koopje, gezien de kwaliteit die je ervoor terugkrijgt!

Ook bijgesloten is een filmpje over het model tas waarop mijn keuze viel, bekijk deze bij interesse ook eens. En onthoud: met de feestdagen die eraan zitten te komen is dit ook nog eens een heel geschikt cadeautje voor een avontuurlijk, sportief familielid of vriend. Zeker een aanrader dus!

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.