Hotel Efteling voor een ware beleving

Hotel Efteling boeken om zo jullie dag goed en wel af te ronden? Dan ben je bij GuestHouse Hotel aan het juiste adres. Dit bedrijf weet als geen ander hoe dat een hotel hoort te zijn. De ruime kamers in combinatie met het geweldige restaurant die zij hebben is perfect. Dan heb ik het nog niet gehad over de vrolijke medewerkers die jouw een geweldig gevoel geven. Hier ben ik onlangs ook achtergekomen nadat mijn partner dit voor mij cadeau had gedaan. Zij vindt de Efteling geweldig en wilt hier het liefst dagelijks naartoe. Het sprookjesbos en niet te vergeten de nieuwe attracties zijn een ware plezier om te mogen zien. Echter heb ik er nooit zin in om in de avond nog eens naar huis te moeten rijden. Beetje ver voor ons waardoor wij hier al een lange tijd niet naartoe zijn geweest.

Hotel Efteling

Het werd weer eens tijd!

Aangezien wij hier toch met heel veel plezier naartoe willen gaan, heb ik ervoor gekozen om een hotel in de nabije omgeving te gaan zoeken. Echter zei mijn vriendin steeds weer dat dit niet nodig was en dat zij wel zou gaan rijden. Vreemd, aangezien zij nooit wilt rijden in de avond. Enfin, de autorit erheen was mijn vriendin erg stil en al vrij snel kreeg ik te horen dat de hotel Efteling geboekt was.

Hotel Efteling bezocht!

Zij had dit als verrassing gedaan voor mij en dat was geweldig. Bij binnenkomst in het hotel voelde ik mij erg op mijn gemak. Alles is netjes en zeer goed ingericht.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.