Tentenverhuur gezocht

Ben je op zoek naar een mooie en kwalitatief goede tent voor het organiseren van de buurtbarbecue of een groot muziekfeest? Of heb je belangstelling voor het tijdelijk bergen van materie in een tegen alle weertypen bestendige tent? Kijk dan eens op de website https://kontent-structures.com/be/ voor meer informatie over het huren van tenten.

Een tent op maat voor elke gelegenheid

Tenten zijn er in alle soorten en maten. Afhankelijk van de gelegenheid, locatie, het aantal mensen, het weer en de duur van het evenement kies je een tent die perfect aansluit op de behoefte. Kontent Structures is gevestigd in Bodegraven en Alphen aan den Rijn maar levert door heel Nederland en zelfs daarbuiten tentenverhuur aan. Naast een op jouw situatie gericht advies wordt de gekozen tent naar de gewenste locatie gebracht, opgebouwd en naderhand weer afgebroken. Er is een grote keuze aan materialen, formaten en extra’s zoals een tentvloer, toiletruimte en warmte units. De tenten worden uitstekend onderhouden middels speciale was technieken en een team van technische experts. Als huurder hoef je eigenlijk alleen maar de juiste tent te kiezen. Verder heb je er weinig omkijken naar.  

Een tent huren voor langere periode

Bij een evenement gaat het meestal om één of enkele dagen, maar heb je een tent nodig voor bijvoorbeeld tijdelijke werkzaamheden op een afgelegen buitenlocatie dan wil je langer huren. De tenten kun je huren zolang je wilt, ook als dit langer is dan een jaar. Ze kunnen desgewenst aangesloten worden op een gebouw of volledig vrij staan. Indien je als bedrijf kostbaar materieel in de tent stalt, moet dit uiteraard veilig zijn. Hiervoor bestaan er deuren die goed afsluitbaar zijn en je kunt de tent verstevigen met sterke wanden. Ook is het mogelijk een alarmsysteem te laten installeren. Indien de tent als werkplek gebruikt wordt, kunnen er tevens verlichting en verwarming aangesloten worden. De tenten garanderen een droge en windvrije plek waarin zowel gewerkt kan worden als goederen een prima onderkomen hebben.

Opbouw van de tent

Iedere tent wordt opgebouwd als een vrije overspanning. Dit betekent dat er binnen in de tent geen pilaren aanwezig zijn en buiten de tent geen scheerlijnen. Het aantal vierkante meters dat je huurt kan dus optimaal gebruikt worden. Deins niet terug indien het een lastige locatie betreft. Kontent Structures heeft al vele malen tenten geplaatst nabij het water, op bruggen, zwembaden en in stedelijk beperkte ruimtes. Er bestaat altijd een oplossing voor jouw behoefte.  

Veiligheid staat voorop

De tenten zijn ISO 9001 gecertificeerd wat staat voor een uitstekende veiligheid. Geen zorgen over waterlekkage, instortgevaar of scheuren in het tentzeil. Alles wat zich in de tent bevindt, of het nu mensen zijn of goederen, kunnen verzekerd zijn van een veilige tentomgeving. Naast het huren van tenten is het ook mogelijk om onderdelen of volledige tenten te kopen. Om inzage te krijgen in de prijzen kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.